ENT8 aug '13 04:17

LeAnn Rimes en echtgenoot in realityshow

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - LeAnn Rimes en Eddie Cibrian zullen vanaf volgend jaar te zien zijn in een realityshow op de Amerikaanse buis.

LeAnn Rimes. EPA
LeAnn Rimes. EPA

Dat meldt The Hollywood Reporter. De zangeres en de acteur willen met de show laten zien dat ze, ondanks alle berichten in de roddelpers, een normaal koppel zijn.

Het stel maakte het nieuws woensdag bekend in een persverklaring. “We zijn bijzonder opgewonden om samen aan deze unieke show te werken waarin het publiek een glimp kan opvangen van wie wij zijn, of beter, wie we niet zijn”, aldus de verklaring.

De 30-jarige zangeres en de 39-jarige acteur liet afgelopen mei al doorschemeren dat het aan de serie werkte. De show, LeAnn & Eddie genaamd, verschijnt in zes afleveringen van een half uur en zal worden uitgezonden door de Amerikaanse zender VH1. De eerste aflevering staat gepland voor begin 2014.

LeAnn en Eddie leerden elkaar kennen op de set van de tv-film Northern Lights waarna ze een controversiële affaire aangingen. Beide waren op dat moment nog getrouwd. In 2011 traden de twee in het huwelijk.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen