ENT7 aug '13 16:57

LiLo had knallende ruzie met Chaka Khan

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Lindsay Lohan blijkt behoorlijk vervelend geweest te zijn tijdens haar behandeling in het afkickcentrum Cliffside Malibu.

EPA
EPA

Volgens RadarOnline maakte de actrice het zo bont, dat medepatiënt zangeres Chaka Khan het centrum ontvluchtte.

LiLo gedroeg zich als een echte diva. Al vanaf de eerste dag dat ze was opgenomen joeg ze de andere patiënten tegen zich in het harnas. Toen Chaka de actrice op haar vervelende gedrag aansprak, barstte de bom.

De bron, een ex-patiënt die samen met Lindsay en Chaka de therapie volgde, vertelt dat LiLo het bloed onder de nagels van Chaka vandaan haalde door zich voortdurend aan te stellen. De 60-jarige Chaka, bekend van de wereldhit I'm Every Woman, was alle aanstellerij zo zat, dat ze openlijk tegen alle andere patiënten vertelde dat ze Lindsay haatte. De zangeres weigerde zelfs nog samen met haar in een groep te zitten.

Uiteindelijk vertrok Chaka uit het centrum. “Dat deed ze omdat ze het helemaal had gehad met Lindsay”, zegt de ex-patiënt. Die kiest de kant van Chaka en nog een patiënt die vanwege het gedrag van LiLo de benen had genomen. Volgens de patiënt komt het met Chaka wel goed. “Het is een sterke vrouw en Cliffside heeft haar goed gedaan.”


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen