ENT26 sep '13 16:39Aangepast op 26 sep '13 17:00

Clinton neemt revanche op Bono met imitatie

Auteur: ANP Nieuws

NEW YORK - Nadat Bono deze week een imitatie ten beste gaf van Bill Clinton, heeft de voormalige president revanche genomen door op zijn beurt de zanger van U2 na te doen.

EPA
EPA

Van de twee was de Clinton-imitatie van Bono het meest overtuigend.

Bono was één van de gasten bij de jaarlijkse Clinton Global Initiative-bijeenkomst in New York. Toen Clinton even op zich liet wachten, zag Bono zijn kans schoon. Tot grote hilariteit van het publiek deed hij een perfecte imitatie van Clintons stem en zuidelijke accent. Hij liet de ex-president zogenaamd vertellen dat Bono slecht gekleed was toen hij hem ontmoette in het Oval Office.

Bill Clinton kon er wel om lachen. "Hij is behoorlijk goed", reageerde hij in het programma van Piers Morgan op CNN. "Het is niet de eerste keer dat hij me voor gek zet, maar hij wordt er steeds beter in." Op verzoek van Morgan deed Clinton daarna zijn imitatie van Bono, waarbij hij een zonnebril opzette.

"Ik zing al zo veel en gil zo hard bij de concerten dat ik schor ben", zei Clinton in zijn rol van Bono. "Ik moet voorzichtig zijn met mijn stem. Daarom hebben mijn liefdadigheidsinstellingen allemaal maar drie letters. Zoals Red en One... En dat kost al meer moeite dan U2."

Gerelateerde artikelen