ENT26 sep '13 03:51

Paris Hilton ontkent invloed op Nick Carter

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Paris Hilton gelooft niet dat zij schuldig is aan het drugsgebruik van Nick Carter.

EPA
EPA

Met een schriftelijke verklaring aan Amerikaanse media reageert de socialite op een interview eerder deze week waarin haar ex haar een slechte invloed noemt.

"We waren maar kort samen, bijna tien jaar geleden, en toen we elkaar ontmoetten was hij al een succesvolle popster", schrijft Paris over haar relatie met de Backstreet Boy. "Ik weet vrij zeker dat dat toen de enige invloed op hem was. Ik ben blij dat hij hulp heeft gekregen voor zijn problemen en ik wens hem het beste."

Nick bracht onlangs een autobiografie uit waarin hij onthult dat hij op het hoogtepunt van zijn verslaving elke avond aan de ecstasy en cocaïne zat en ook nog eens een grote fles wodka naar binnen werkte. In een interview zei hij over Paris: "Ik was met iemand die niet goed voor me was."

Zus

De 33-jarige zanger, die al sinds zijn 12e bij de boyband zit, vertelde maandag aan Dr. Phil dat zijn familie hem de schuld geeft van de dood van zijn zus Leslie. Zij overleed vorig jaar aan een overdosis. Zelf gelooft Nick dat hij als oudste kind en broodwinner van het gezin een beter rolmodel had kunnen zijn.

Carter is clean sinds 2008. Met zijn boek Facing The Music And Living To Talk About It hoopt hij anderen te kunnen helpen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen