ENT23 sep '13 10:02Aangepast op 23 sep '13 10:38

John de Mol was 'extreem enthousiast'

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - John de Mol moest het even tot zich door laten dringen toen hij hoorde dat de Amerikaanse versie van The Voice zondagavond een Emmy won.

ANP Kippa
ANP Kippa

Hij ging er namelijk vanuit dat een ander programma, The Amazing Race, de prijs zou binnenslepen. "Ik ben echt uit mijn dak gegaan, omdat ik het niet verwachtte, Ik dacht 'hoor ik dat nou goed?'."

De Mol vertelt aan RTL Nieuws dat hij 'extreem enthousiast' is. Backstage was er veel aandacht voor John en zijn prijs. "Dan merk je toch dat je in het grootste entertainmentland van de wereld zit", zegt hij trots.

"Dit is wel weer een nieuwe dimensie in blij zijn. Ik heb met The Voice en met andere programma's al best veel prijzen gewonnen in Europa, maar een Emmy in Amerika is wel heel bijzonder."

Nadat hij zijn Emmy ontvangen had kwam zelfs Michael Douglas naar hem toe om hem te feliciteren. "Dat is leuk." De Mol is deze week in Amerika om nieuwe programma's te pitchen en dan komt zo'n Emmy wel goed uit. "Als je de komende week binnenkomt en je hebt net een Emmy gewonnen, ja dan kom je lekker binnen."

Gerelateerde artikelen