ENT19 nov '13 09:07

Barry Atsma heeft geen moeite met 40

Auteur: ANP Nieuws

HOOFDDORP - Barry Atsma vond het niet lastig de 40 te passeren.

ANP Kippa
ANP Kippa

"‘Toen ik dertig werd, moest ik wel even slikken", zegt de acteur in een interview met Flair. "Maar met veertig worden had ik totaal geen moeite."

Nu hij ouder is, weet Atsma beter wat hij wil. "Op mijn dertigste was ik nog vreselijk zoekende. Ik wist eigenlijk helemaal niet of ik dat acteren nou wel zo leuk vond. Nu heeft het allemaal meer vorm gekregen."

Dat wil niet zeggen dat acteren een routineklus geworden is. "De week voor we beginnen met draaien ben ik standaard gespannen", geeft Atsma toe. "Soms kan ik echt wakker liggen. Dan denk ik: oh god, snap ik deze rol wel? Dat gaat ook weer over hoor, het hoort erbij."

Vaderschap

In het interview spreekt de Van Gogh-acteur onder meer over het vaderschap. Hij heeft twee dochtertjes, Zoë (7) en Charley (4), met zijn ex. "Bij alle beslissingen in mijn leven - of die nu groot of klein zijn - vraag ik me af: wat betekent dit voor de kinderen?", zegt hij. "Het vaderschap vergroot elke emotie uit. Ik ben súpergelukkig met ze, maar maak me daarnaast ook extra veel zorgen."

Barry Atsma is vanaf 28 november te zien in de romantische comedy Mannenharten.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen