ENT31 jul '13 02:04

Opnieuw beslag op panden Ruud Gullit

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - De belastingdienst blijft Ruud Gullit achtervolgen.

ANP
ANP

Nu blijkt dat de oud-voetballer naast zijn aanslag over 2010 ook die over het jaar 2011 nog niet heeft betaald, heeft de fiscus een tweede beslag op zijn panden laten leggen. Dat is te lezen op Bekendeburen.nl.

Volgens de website voert de belastingdienst hiermee de druk op Gullit op. Door de beslaglegging kan elk moment worden overgegaan op een veiling om de panden te verkopen. Na de eerste beslaglegging vorige week liet Gullit aan RTL Boulevard weten er alles aan te doen dit zo snel mogelijk op te lossen. Volgens hem was de stap genomen "in het kader van de financiële afwikkeling van de echtscheiding" met zijn ex Estelle.

Het beslag geldt ook voor de villa waar Estelle momenteel met hun kinderen woont. Hoewel zij vorig jaar zelf voor 1 miljoen euro beslag liet leggen op Ruuds panden, krijgt de belastingdienst voorrang bij een eventuele gedwongen verkoop. Twee andere appartementen waar nu beslag op ligt, staan al een tijdje te koop. Hoe groot de belastingschuld van Gullit is, is niet bekend.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen