ENT20 nov '13 14:46

'Eminem maakt het weer goed met ex-vrouw'

Auteur: ANP Nieuws

DETROIT - Het zou goed kunnen dat Eminem en zijn ex-vrouw Kim Mathers binnenkort weer samen zijn.

EPA
EPA

Dat vertelt de moeder van Kim aan RadarOnline. Kim woont momenteel bij haar in, maar volgens moederlief zien de rapper en haar dochter elkaar constant.

"Ze gaan momenteel heel goed met elkaar om." Volgens moeder Mathers zou het heel goed kunnen dat hun liefde weer opbloeit. "Ik denk het wel, ze hebben het nog nooit zo fijn gehad samen." Ook de oma van Whitney, de geadopteerde dochter van Eminem, denkt dat een reünie er wel inzit. "Ze zijn nu nog niet samen. Maar ze zijn al verliefd sinds hun 14e of 15e en dat gaat voorlopig niet veranderen." Volgens de oma worden de twee waarschijnlijk wel oud samen. "Ook al zegt hij in zijn muziek dat hij haar haat, hij geeft ook heel veel om haar."

Maar de oma geeft ook aan dat de twee een gevaarlijke combinatie zijn. "Anders trouw je niet met elkaar om vier maanden later weer te scheiden. Maar ik denk toch dat ze op een gegeven moment weer samen kunnen komen. Alles is mogelijk als je 25 jaar lang op iemand verliefd bent."

Eminem laat volgens de website een huis bouwen voor zijn ex. Dit nieuwe stulpje ligt niet ver bij zijn eigen huis vandaan. Hoewel het voorlopig nog niet af is, is het wel duidelijk dat het een enorme villa wordt.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen