ENT11 dec '13 03:45

Tom Jones interviewde Kate Moss voor Playboy

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN - Sir Tom Jones blijkt Kate Moss geïnterviewd te hebben voor Playboy’s 60-jarige jubileumsnummer.

ANP KIPPA
ANP KIPPA

De 73-jarige Welshe zanger ondervroeg het wereldberoemde topmodel onlangs in het exclusieve Londense restaurant China Tang. Dat meldt E! Online.

Het beroemde mannenblad ruimde maar liefst 18 pagina’s in voor de fotoshoot en het ‘allesonthullende’ interview met de 39-jarige Kate. Nooit eerder in de geschiedenis van Playboy werden zoveel pagina’s vrijgemaakt voor 1 persoon.

Jones onthulde dat de vragen vooraf waren voorbereid door redacteuren van Playboy. “Ik heb gewoon voorgelezen wat er stond, dus achteraf niet boos worden op mij”, grapte de legendarische zanger.

Fotoshoot

Moss siert de cover van het jubileumnummer in het iconische bunnykostuum van Playboy en is verderop in het blad te bewonderen met vrijwel niets om het lijf. De foto’s werden gemaakt door Mert Alas en Marcus Piggott.

Kate onthult in het interview dat Jones een van de personen zou zijn die ze zou uitnodigen voor een droometentje, samen met Stevie Nicks, Joan Collins, fotograaf David Bailey, Playboy-baas Hugh Hefner en Jack Nicholson. “Ik wil graag dineren met stoute mensen die ook nog wat te melden hebben.”

Het 60-jarige jubileumnummer van Playboy ligt vanaf januari in de schappen.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen