ENT18 jun '13 07:03

Robbie Williams wil vooruit

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Robbie Williams gaat voor het eerst sinds 2006 weer op tour.

EPA
EPA

"Het grootste verschil tussen deze tour en de vorige is dat ik nu eindelijk gelukkig ben."

"Tijdens mijn vorige tour in 2006 spoorde ik niet in mijn hoofd. Ik was ziek. Neerslachtig en onzeker. Ik had duizend angsten. Nu zit het emotioneel en spiritueel perfect", vertelt Robbie in het AD. Hij is gelukkig. En dat komt vooral door vrouw Ayda en hun dochtertje Theodora Rose. "Ik zal haar en mijn vrouw geen seconde hoeven missen. Ze vergezellen me tijdens de hele tournee."

De 39-jarige zanger weet ook precies hoe het na zijn tour zal lopen. "Ik wil vooruit. Vroeger ging ik na een plaat en een tour een jaar op de bank hangen met kaaschips, wiet en dwaze tv-programma’s. Nu streef ik een ander ritme na. Ik wil een plaat, een tour, een plaat, een tour. Onafgebroken. Echt. Mijn volgende album is zelfs al helemaal af. Het wordt een swingplaat met covers en nieuwe nummers. Ik kan niet wachten om ’m uit te brengen."

Voor het eerst in zeven jaar weer op tournee. Is dat niet zelfs voor de door de wol geverfde Robbie Williams spannend? "Waarom zou ik druk moeten voelen? Alles is tot in de puntjes voorbereid. De 700.000 fans die een kaartje hebben gekocht, weten precies wat ze van me mogen verwachten. Bovendien is dit een stadiontour. Ik verveel ze niet door alleen liedjes van mijn nieuwe plaat te doen. De mensen komen voor een avond puur entertainment en daar ben ik nu eenmaal goed in."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen