ENT6 jun '13 08:12

Sonja Bakker kijkt uit naar sprookjeshuwelijk

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Het aftellen kan beginnen voor Sonja Bakker.

ANP Kippa
ANP Kippa

Nog een maand en dan trouwt ze met haar nieuwe liefde Jan Reus op het Spaanse eiland Ibiza. "Begin deze week heb ik mijn trouwjurk gepast", vertelt een blije Sonja aan De Telegraaf.

"Eindelijk een echte trouwjapon en een echt huwelijksfeest van wel twee dagen", gaat de blondine verder. Het is duidelijk dat de aanstaande bruid niet kan wachten totdat het zover is. "Het wordt echt fantastisch. Al onze dierbare vrienden en familieleden zullen erbij zijn."

Sonja beviel op oudejaarsdag van haar derde zoontje Bram. En intussen is ze weer helemaal op gewicht. "Ik heb het rustig aan gedaan hoor, er is niet te veel af", benadrukt de 38-jarige Bakker. "Zoals ik nu ben, vind ik het prima. Er moet ook niet te veel meer veranderen aan mijn figuur, want dan moet de trouwjurk steeds worden aangepast."

Eerder werd bekend dat Sonja volgende week met een nieuw boek komt, maar dit keer geen afslankboek. Het is namelijk een roman geworden. "Ik heb 'm met heel veel hulp van Jan geschreven. Het heet Ibiza, de hemel en de hel."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen