ENT24 sep '13 02:29

Kaartverkoop Britney verloopt ‘rampzalig’

Auteur: ANP Nieuws

LAS VEGAS - De kaartverkoop van de shows die Britney Spears vanaf december gaat doen in Las Vegas verloopt naar verluidt ‘rampzalig’.

EPA
EPA

Van de eerste 16 shows zouden er tot dusverre slechts drie zijn uitverkocht. Veel minder dan dat Planet Hollywood had verwacht.

Britney tekende onlangs een miljoenencontract dat haar voor twee jaar als huisartiest aan het resort en casino bindt. Planet Hollywood pompte al enkele miljoenen in de promotie van de concertreeks Britney: Piece of Me en had een grote run op kaarten verwacht.

Een insider verklaarde tegenover RadarOnline.com: “De geldschieters zijn zeer ontevreden. Ze hadden verwacht dat de kaarten voor de eerste 16 shows als warme broodjes over de toonbank zouden gaan, maar het komt niet in de buurt. Sommigen spreken nu al van een ramp.”

De bron vervolgt: “Er staan zo’n 50 concerten per jaar gepland en daarbij is het theater met 4500 plaatsen niet bijster groot. Het ziet er dus niet best uit voor Britney. De kaartverkoop moet echt snel een vlucht gaan nemen anders lijkt het op een financiële ramp uit te lopen.”

Britney verdient maar liefst 310.000 dollar per show in Las Vegas. De zangeres haalt daarmee bijna 15 miljoen dollar per jaar binnen.

Gerelateerde artikelen