ENT20 nov '13 10:38

Ron Boszhard begrijpt musicalrol dochter

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Hoewel Ron Boszhard het zelf misschien liever anders ziet, begrijpt hij de keuze van zijn dochter om te gaan werken in de entertainmentwereld.

ANP Kippa
ANP Kippa

Ze speelt haar eerste grote rol in Nederland Musicalland. "Ze vindt het vak leuk en ze is ermee opgegroeid. Carlo en ik hebben ook allebei in musicals gespeeld", vertelt hij aan Party.

"Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan", vervolgt de presentator. Ron vertelt dat hij zijn dochter Naomi (19) misschien liever iets anders ziet doen. "Omdat ik denk dat er weinig geld valt te verdienen in musicals, maar als haar hart er ligt, moet ze het vooral doen." Hij zal niet proberen om haar op andere gedachte te brengen. "Je kunt beter met veel plezier naar je werk gaan en er niks mee verdienen, dan dat je een riant salaris hebt en doodongelukkig bent."

Ron vertelt ook dat hij heel trots was toen hij tijdens de première in de zaal zat. "Natuurlijk was ik een beetje zenuwachtig om haar te zien optreden", vertelt vader Ron. "Ik ben zelf heel kritisch, maar ik vond haar het echt goed doen."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen