ENT4 dec '13 18:56

Albert en Onno gaan samen door

Auteur: ANP Nieuws

HILVERSUM - Albert Verlinde en Onno Hoes zetten hun relatie gewoon door.

ANP Kippa
ANP Kippa

"Maar het is buitengewoon onhandig en gezien de functie ongepast, dat Onno, hoewel in zijn vrije tijd en in een emotioneel, onbewaakt moment, zich in het openbaar zo heeft gedragen", leest Albert in de uitzending van RTL Boulevard voor uit de verklaring die de twee samen hebben opgesteld.

De presentator zegt dat hij van de afspraak die Onno met de jongen had afwist. Maar het zien van deze foto's 'was wel even iets'. "Het is natuurlijk niet leuk als zoiets gebeurt", zegt hij. Albert geeft toe dat hij en zijn man ups en downs kennen in hun relatie. "We zijn al 22 jaar samen en in de loop van tijd zijn onze agenda's steeds voller geworden. Zeker de afgelopen drie jaar met twee vaste woonplekken is het goed onderhouden van de relatie niet eenvoudig geweest", leest Verlinde verder.

"Met het oog daarop hadden we onlangs besloten om elkaar niet alleen ieder weekend, zoals te doen gebruikelijk, maar ook doordeweeks vaker te zien", aldus Albert. "Om daarmee te proberen om meer samen te doen en verwijdering tegen te gaan."

Ondanks de onthullende foto's van Onno, waarop te zien is dat hij een andere jongen kust, zien de twee geen reden om er een punt achter te zetten. "Ik ga vanavond sowieso naar Maastricht en in het weekend ook. We hebben iets om over te praten."

Gerelateerde artikelen