ENT5 dec '13 15:53

Ouders Amanda Bynes zijn dankbaar

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - De ouders van Amanda Bynes zijn heel blij dat hun dochter nu bij hun thuis aan het bijkomen is van haar opname in een kliniek.

EPA
EPA

"Amanda en haar familie willen iedereen bedanken die contact met hen hebben gezocht om haar beterschap te wensen", heeft de advocaat van moeder Bynes aan People laten weten.

"Amanda heeft haar opname afgerond en ze voelt zich iedere dag een stukje beter", is te lezen in de verklaring. De advocaat laat ook weten dat Amanda van plan is om weer te gaan studeren. "Ze kijkt nu naar verschillende scholen." Vooral mode en het ontwerpen daarvan lijkt Bynes leuk. "Ze heeft eerder al eens gezegd dat ze graag een eigen kledinglijn zou willen ontwerpen."

De advocaat stelt ook nog dat Amanda wel uit de kliniek is, maar dat haar behandeling nog niet is afgerond. Vanuit haar ouderlijk huis wordt dit voortgezet. "Amanda is heel blij dat ze nu aan de fijne relatie die ze met haar ouders had kan werken."

De actrice werd in juli opgepakt nadat ze een brandje aan het stoken was op de oprit van een persoon die ze niet kende. Ze werd daarna opgenomen in een kliniek waar ze werd behandeld voor schizofrenie en een bipolaire stoornis.

Gerelateerde artikelen