ENT7 jun '13 03:19Aangepast op 7 jun '13 06:38

Dik oog John Mellencamp na ruzie met zoon

Auteur: ANP Nieuws

NEW YORK - John ‘Cougar’ Mellencamp heeft een blauw oog overgehouden aan een vechtpartij met zijn eigen zoon.

EPA
EPA

Dat onthulde de 61-jarige Amerikaanse rocker toen hij woensdagavond met een opgezwollen oog in de Late Show van David Letterman verscheen.

De zanger was samen met schrijver Stephen King te gast om hun nieuwe musical te promoten. De talkshowhost vroeg de zanger naar de oorzaak van zijn dikke oog en grapte: “Hadden jullie ruzie backstage? Het lijkt wel of je een blauw oog hebt?" Daarop reageerde King met een glimlach: “Tja, de samenwerking verliep niet altijd even makkelijk!”

Mellencamp onthulde vervolgens de ware oorzaak: “Mijn zoon en ik hadden onlangs een kleine ruzie en hij haalde als eerste uit. Hij is 18 jaar, 1,83 meter lang en weegt bijna 100 kilo. Mijn bloedeigen zoon slaat mij en vervolgens belt mijn vader mij op om me te vertellen dat ik mijn gedrag moet veranderen!”

Mellencamp, die een relatie heeft met actrice Meg Ryan, weigerde te vertellen waar de ruzie om ging en welke zoon verantwoordelijk was voor de klap. De rocker heeft twee zoons: Hud (geboren in 1994) en Speck (geboren in 1995).

Gerelateerde artikelen