ENT4 nov '13 16:39

Chantal Janzen bewaart Musical Awards in la

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Chantal Janzen beschouwt het als een 'leuk extraatje' dat ze is genomineerd voor een Musical Award voor haar rol als Rachel Hazes in de musical Hij gelooft in mij.

ANP Kippa
ANP Kippa

De Hazes-musical maakt achtmaal kans op een van de prijzen die op 25 november worden uitgereikt.

"Het is heel leuk genomineerd te zijn. En ik ben heel trots dat ik met Jenny Arean en Simone Kleinsma ben genomineerd. Naar Jenny en Simone ging ik vroeger zelf kijken in het theater. Dus ik vind een nominatie met deze vrouwen fantastisch. En Kim-Lian van der Meij mag de prijs nu eindelijk ook wel eens winnen, want ze is al zeven keer genomineerd. Ik kan me voorstellen dat ze de tent afbreekt als de prijs nu weer niet wint", zei Chantal maandag tijdens een lunch in Amsterdam met alle genomineerden.

Chantal won de Musical Award eerder, onder meer voor haar bijrol in de musical Crazy For You en in de categorie aanstormend vrouwelijk talent in Saturday Night Fever. Ook Tarzan en Petticoat! waarin ze hoofdrollen had, vielen in de prijzen. ‘’Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik ze in een la bewaar. We hebben thuis verbouwd en sinds een half jaar zijn we weer op orde. En er zijn heel veel dingen die ik nog niet heb uitgestald, waaronder mijn Musical Awards’’, biecht Chantal op.

Ze noemt de nominatie een extraatje. "We hebben alles al gedaan, de première is achter de rug, de recensies zijn binnen. We spelen al een jaar en dan komt dit er ook nog eens bij. Als je niet wint, raak je daarmee niet die mooie productie kwijt. Het moeilijkste vind ik om niet genomineerd te zijn. Het verzilveren ervan vind ik minder belangrijk, al zou ik er wel heel blij van worden."

Gerelateerde artikelen