ENT4 jun '13 07:47

Mr. Probz heeft engeltje op zijn schouder

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Mr.

De hoofdpersonen uit Bolletjes Blues met helemaal links Mr. Probz. ANP Kippa
De hoofdpersonen uit Bolletjes Blues met helemaal links Mr. Probz. ANP Kippa

Probz heeft de dood ontelbare keren in de ogen gekeken. De rapper, bekend van het nummer Waves en een rol in de film Bolletjes Blues, kwam er telkens zonder al te veel kleerscheuren van af.

Dennis Stehr (29), zoals hij echt heet, liet twee weken geleden bijna het leven nadat zijn huis volledig afbrandde. "Ik geloof niet dat ik aan de dood ontsnapt ben, ik weet het", zegt Stehr tegen De Volkskrant.

En er zat vaker een engeltje op zijn schouder. "Op mijn 18de verjaardag brak er een stuk van een slijptol af en die schoot in mijn voorhoofd. Een ongelukje, ik werkte toen in de bouw. Eerder ben ik van tweehoog naar beneden gevallen - vaag verhaal, vertel ik liever niet. Ik heb meerdere auto-ongelukken gehad. Er waren schietpartijen, steekpartijen. En die brand, dus."

Stehr is het punt van (bij)geloof gepasseerd. "Ik ben wetend. Ik heb zo veel wonderen gezien, dat het raar zou zijn als ik niet zou geloven. Kijk wat ik allemaal heb overleefd. Dat zou wel zo vaak toeval zijn, dat het geen toeval meer is."

Gerelateerde artikelen