ENT24 sep '13 06:28

Nuchtere Krystl moest wennen aan roem

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Krystl Pullens (30) moest na haar doorbraak in 2010 met het nummer Golden Days enorm wennen aan haar plotselinge roem.

ANP Kippa
ANP Kippa

" Iedereen wilde opeens alles van me weten."

"Ik dacht een gelukkig mens te zijn als mijn liedjes goed werden beluisterd", vertelt Krystl in het AD. "Dat bleek een denkfout. Na het conservatorium, jaren buffelen op bruiloften en partijen, spelen in bandjes en 4 jaar backing vocals bij Do was ik eindelijk op het topje van de berg beland. Maar eenmaal boven smaakte het succes toch anders dan verwacht. Het gelukkige gevoel ontbrak."

Door het succes raakte haar leven in een stroomversnelling. "Vooral aan de neveneffecten van die plotselinge roem moest ik enorm wennen. Iedereen wilde opeens alles van me weten en ik paradeerde met leuke jurkjes over rode lopers, waarop ik me totaal niet op mijn gemak voel. Ik ben geen glamourgirl. Daar ben ik veel te nuchter voor."

Tegelijkertijd met haar doorbrak, liep haar relatie stuk. En het duurde vrij lang voor ze dat verwerkt had. Inmiddels is Krystl ook weer gelukkig in de liefde, met 3FM-dj Paul Rabbering. "Ik ben een stuk rustiger geworden. Maar ik blijf een piekeraar, een controlfreak die niet snel tevreden is en dus een tikkeltje lastig is om mee samen te leven en te werken. Ik weet dat dat een irritante karaktereigenschap is. Gelukkig gaat Paul tegen me in. Die zegt regelmatig: Krystl, nu kappen. Doe eens even lekker normaal. Die tegenspraak voelt goed. Ik heb iemand nodig die af en toe op de rem trapt, me leert dingen te relativeren en delen."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen