ENT6 aug '13 22:15

Zoontje Usher op intensive care na ongeluk

Auteur: ANP Nieuws

ATLANTA - Het zoontje van Usher is na een ongeluk in het zwembad met spoed opgenomen op de intensivecareafdeling van een ziekenhuis in Atlanta.

EPA
EPA

Bronnen van TMZ vertellen dat Usher maandagmiddag op het moment van het ongeluk niet thuis was.

De 5-jarige Usher Raymond V zou met zijn tante in het zwembad hebben gespeeld. Volgens TMZ wilde hij een stuk speelgoed uit een afvoerbuis vissen, maar kwam hij met zijn armpje vast te zitten in de afvoer. De tante dook het jongetje onmiddellijk achterna, maar het lukte haar niet hem te bevrijden. Daarna dook een dienstmeisje in het water, maar ook haar poging was vergeefs. Zij schreeuwde vervolgens om hulp. Twee werklieden kwamen het huis uit, doken in het bad en bevrijdden het jochie.

Het kereltje werd meteen gereanimeerd door een van de mannen en met vliegende vaart naar het ziekenhuis gebracht. Ushers zoontje ademde en was bij bewustzijn. Usher Raymond V is de oudste van de twee zonen van Usher en zijn ex-vrouw Tameka Raymond. De ouders zijn bij hun zoontje in het ziekenhuis. Dokters hebben een aantal tests gedaan en zouden hebbben gezegd dat het jongetje er weer bovenop komt.

Vorig jaar stierf Ushers stiefszoon Kyle op 11-jarige leeftijd aan de gevolgen van een ongeluk met een jetski.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen