ENT27 sep '13 12:05

Robin Thicke zou niets veranderen aan show

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Hij is samen met 'partner in crime' Miley Cyrus waarschijnlijk de enige ter wereld, maar Robin Thicke houdt nog steeds vol dat hij niets zou willen veranderen aan het veelbesproken MTV-optreden van vorige maand.

ANP
ANP

Als de zanger de kans kreeg de show tijdens de uitreiking van de MTV Video Awards over te doen, zou hij exact hetzelfde doen, vertelt hij zonder blikken of blozen aan E! News.

Miley liet eerder al weten met het omstreden optreden precies te hebben bereikt wat ze voor ogen had: dat mensen er nog weken over zouden napraten.

''Miley en ik hebben een geweldige avond gehad. Ze is een fantastische meid. We stapten het podium op met de bedoeling wat wenkbrauwen in beweging te krijgen en wat energie op te wekken. Dus we hebben ons doel bereikt.''

Paula Patton, de vrouw van de Blurred Lines-zanger, had alle commotie niet zien aankomen. ''Toen ik ze bezig zag, dacht ik alleen maar: jullie doen het fantastisch. Daarna omhelsden we elkaar en zijn op stap gegaan om het te vieren. De volgende dag kreeg ik ineens allemaal sms'jes van mensen die lieten weten er voor me te zijn als ik steun nog had. Iedereen had het maar over Miley's gedans. Ik snap echt niet waarom iedereen daar zo'n ding van maakt. Om eerlijk te zijn, al mijn vriendinnen dansen zo met Robin.''

Gerelateerde artikelen