ENT25 sep '13 08:13

Kees en Carice samen gekiekt

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Kees van Nieuwkerk en Carice van Houten zijn samen op de foto gezet.

Kees van Nieuwkerk. ANP KIPPA
Kees van Nieuwkerk. ANP KIPPA

Een fotograaf van weekblad Privé fotografeerde het vermeende liefdespaar tijdens een gezamenlijk fietstochtje in Amsterdam. Sinds vorige week gaan de geruchten dat de zoon van DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk een relatie heeft met de actrice.

Op de foto, die woensdag in De Telegraaf staat, zijn Kees en Carice op hun fiets gefotografeerd. De twee lijken zich op dat moment niet bewust van de camera. Weekblad Weekend bracht een week geleden naar buiten dat de filmmaker en de filmster een stel zijn, maar de manager van het tweetal doet tot nu toe geen uitspraken over hun liefdesleven.

Kees vertelt in zijn nieuwste column in Viva, vanaf woensdag in de winkel, wel over een nieuwe liefde. Hij zegt dat hij niet net als zijn vrienden aan internetdaten doet, omdat hij 'in het echte leven al bij een heel mooi meisje op het hartje heeft gedrukt'. "En dat hele mooie meisje drukte bij mij ook op het hartje. Sindsdien zijn we een match. Misschien wat ouderwets. Maar desalniettemin zijn we al een tijdje heel erg gelukkig samen."

De 25-jarige filmmaker noemt niet de naam van dat meisje, maar het lijkt er dus op dat het zijn 37-jarige stadsgenote is.

Gerelateerde artikelen