ENT1 aug '13 11:33Aangepast op 1 aug '13 13:17

Amanda Bynes krijgt cocktail van medicijnen

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Het gaat weer wat beter met Amanda Bynes.

EPA
EPA

De cocktail van medicijnen die de actrice krijgt toegediend in het psychiatrische ziekenhuis waar ze verblijft, schijnt te helpen. Het lijkt erop dat Bynes schizofrenie heeft.

Ingewijden vertellen TMZ dat Amanda geen agressief gedrag meer vertoont en geen stemmen meer hoort in haar hoofd. Ook praat ze niet meer tegen zichzelf en beledigt ze niemand meer. Sterker nog, Bynes zou zeer beleefd zijn tegen het personeel in het ziekenhuis.

De voortgang die Amanda maakt is opmerkelijk, omdat het brouwen van de juiste medicijnencocktail meestal een langdurig proces is. Daarnaast duurt het ook nog eens 7 tot 10 dagen voordat de uitwerking van de pillen op de patiënt volledig duidelijk is.

Sceptisch

Maar TMZ is sceptisch over de schijnbaar herstellende Amanda. De actrice moet namelijk donderdag voorkomen en ze wil een goede indruk maken op de rechter zodat ze het psychiatrische ziekenhuis mag verlaten. Toch is het onwaarschijnlijk dat Bynes vrijkomt. De werking van de medicijnen is nog onduidelijk en het is ook maar de vraag of Amanda haar pillen inneemt als niemand toezicht houdt.

Gelukkig kan Amanda ondertussen wel rekenen op de steun van Nick Cannon, waarmee ze heeft samengewerkt in de comedyshow All That. De man van Mariah Carey schreef in een open brief op zijn website dat hij klaarstaat voor Bynes en dat hij om haar geeft en alles begrijpt. ''Ik ben er voor je! Bel me!'', aldus Nick.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen