ENT17 nov '13 22:29

Ireland Baldwin verdedigt haar vader

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Ireland Baldwin, de dochter van Alec, heeft het opgenomen voor haar bekende vader.

EPA
EPA

De 30 Rock-acteur kwam deze week negatief in het nieuws nadat hij een tirade had gehouden tegen een fotograaf, waarbij hij homofobe dingen zou hebben geroepen.

Zijn 17-jarige dochter gelooft niet dat haar vader dit zou kunnen zeggen, zo twitterde ze zaterdagnacht. "Hij heeft een vriendelijk hart. Mijn pa is verre van een homofoob of en racist."

Ze vervolgde haar relaas. "We zeggen allemaal dingen die we eigenlijk niet menen. We zeggen ook allemaal dingen die we niet meer kunnen terugnemen. Wat ik ermee wil zeggen, is dat wat mijn vader zei FOUT was. Maar wat mijn vader voelde niet."

Grens

Ireland vindt dat de pers vaak te ver gaat en haar en haar moeder (Kim Basinger) met rusten moeten laten. "Dat ze mijn moeder en mij overal volgen is niet erg leuk. Er moet ergens een grens getrokken worden. De paparazzi moeten ook hun werk doen, maar soms brengen ze levens in gevaar en dat gaat te ver."

De talkshow van Alec Baldwin op de Amerikaanse zender MSNBC is in ieder geval tijdelijk opgeschort na het incident. Hij ontkent dat hij het woord 'flikker' gebruikt heeft toen hij deze week uit zijn slof schoot tegenover de fotograaf.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen