ENT5 jun '13 18:55Aangepast op 5 jun '13 20:30

Paris Jackson overleeft zelfmoordpoging

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Paris Jackson is woensdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een zelfmoordpoging.

EPA
EPA

Volgens TMZ werd Paris met een ambulance opgehaald bij het huis van haar oma in Calabasas in Californië. Ze is met snijwonden in haar pols naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht en maakt het naar omstandigheden goed.

Het alarmtelefoontje kwam om half twee 's nachts binnen bij 911. De 15-jarige dochter van Michael Jackson had dinsdagavond al cryptische tweets gepost. ''Ik vraag me af waarom tranen zout zijn'', twitterde ze. En even later: ''Yesterday, all my troubles seemed so far away. Now it looks as though they're here to stay.''

Haar biologische moeder Debbie Rowe heeft tegenover Entertainment Tonight bevestigd dat haar dochter heeft geprobeerd een einde aan haar leven te maken. ''Ze heeft veel aan haar hoofd de laatste tijd'', is het enige wat Debbie kwijt wil. ''We stellen de warme belangstelling voor Paris zeer op prijs, maar hechten ook aan de privacy van de familie'', zei haar advocaat tegen TMZ. Volgens een anonieme bron is het niet de eerste keer dat Paris in haar pols heeft gesneden.

Marilyn Manson

Entertainment Tonight weet eraan toe te voegen dat Paris in alle staten was, omdat ze geen toestemming kreeg om een concert van Marilyn Manson te bezoeken. De rocker treedt donderdag op met Alice Cooper.

Paris' vader Michael overleed op 25 juni 2009. De popster stierf aan een dodelijke dosis propofol, een anesthesiemiddel. Paris is een van de drie kinderen van Jackson.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen