ENT12 dec '13 02:38

Vader van Beyoncé pareert kritiek van ex

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - De vader van Beyoncé, Matthew Knowles, vindt de kritiek dat hij een ‘waardeloze vader’ zou zijn, onterecht.

EPA
EPA

Matthew Knowles reageerde op de beschuldiging van zijn ex, Alexandra Wright, dat hij 24.000 dollar zou achterlopen met de alimentatie voor hun driejarige zoontje Nixon.

Bekenden van de muziekmanager beweren tegenover TMZ dat ‘een rommelige administratie’ de reden is voor het dispuut. Knowles moet zich desondanks komende vrijdag voor de rechtbank in Los Angeles verantwoorden voor de vermeende betalingsachterstand.

Matthew zou vrienden hebben verteld dat hij wel degelijk heeft betaald, maar enigszins verlaat. Daardoor zouden de overboekingen nog niet zichtbaar zijn op Alexandra’s bankrekening, aldus TMZ.

Beyoncé’s moeder Tina vroeg in 2009 een echtscheiding aan van Matthew na de bekendwording van zijn affaire met Alexandra. De relatie tussen de beroemde zangeres en haar vader is sindsdien flink bekoeld.

Zo waren Beyoncé en haar zusje Solange ook niet aanwezig bij zijn recente huwelijk met het voormalige model Gena Charmaine Avery afgelopen juni.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen