ENT6 nov '13 06:33

Sylvie: ons huwelijk wankelde al jaren

Auteur: ANP Nieuws

HAMBURG - Na een lange tijd van stilzwijgen vertelt Sylvie van der Vaart in de Privé van deze week eindelijk haar kant van het verhaal.

EPA
EPA

"Ons huwelijk wankelde al jaren."

Sylvie zegt in het interview, waaruit De Telegraaf citeert, dat het een vreselijke tijd voor haar is geweest. "Er zijn dagen en nachten geweest dat ik in mijn bed heb liggen woelen en huilen en ik echt niet meer wist hoe het verder moest. Ik ben de afgelopen jaren, na mijn ziekte, alleen maar bezig geweest met overleven."

Na een niet al te prettig verlopen avontuurtje met de Fransman Guillaume Zarka - "De man is het niet waard veel woorden aan vuil te maken." - is Sylvie het geloof in de liefde nog niet verloren. "Ik ben natuurlijk wel teleurgesteld in de liefde. Als zelfs het huwelijk waarvan ik dacht dat het voor het leven was kan stuklopen... Toch sta ik wel open voor een nieuwe relatie. Ik mag dan vervelende dingen hebben meegemaakt, ik laat me het mooiste dat er is niet afnemen."

Rancune tegenover haar ex Rafael heeft ze niet. Als de boel weer helemaal tot rust is gekomen, komen ze ongetwijfeld weer bij elkaar over de vloer voor een kop koffie, denkt Sylvie. "Van mij geen kwaad woord over hem. Hij heeft me het liefste gegeven wat ik heb: onze zoon Damian. En daar blijf ik hem eeuwig dankbaar voor."

Gerelateerde artikelen