ENT11 jun '13 12:14

Nog geen kids voor romantische Lauren Verster

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Lauren Verster ziet zichzelf voorlopig nog geen moeder worden.

ANP Kippa
ANP Kippa

"Als je zoiets wilt, moet je natuurlijk niet tot je zestigste wachten, maar ik ben er nu niet enorm mee bezig", zo vertelt ze in een interview met Flair.

De presentatrice, die intussen 2,5 jaar een relatie heeft met Jort Kelder, ziet naar eigen zeggen ook wel een beetje op tegen het moederschap. "De meeste vriendinnen van mij hebben kinderen en zij zijn allemaal permanent overspannen, overwerkt, moe, ongezellig en gestrest", vervolgt de 33-jarige blondine.

In het gesprek met het weekblad laat Lauren ook weten dat ze behoorlijk romantisch is. Zo stuurt ze veel lieve berichtjes naar Jort. "Met een mooie openingszin, woorden die matchen of rijmen. Het zijn eigenlijk allemaal kleine poëtische kunstwerkjes. Ik print die sms'jes, bewaar ze in boekjes en ik ben ook groot liefhebber van handgeschreven liefdesbrieven", zegt Verster. "Ik wil me ook graag vrouw voelen bij een man. Ik vind het leuk om een mooie jurk aan te trekken, hoge hakken erbij, verzorgde make-up en dan een avondje uit."

Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn in huize Verster en Kelder. "Ik heb niet de illusie dat je mensen kunt veranderen. Je valt op iemand en dat is een totaalpakket. De aspecten die je leuk vindt, koester je. Dingen die je irritant vindt, bedek je met de mantel der liefde en een grapje", legt Lauren uit. "Ik schrik ook niet zo snel van ergernissen of een ruzietje. Zolang je maar niet denkt: misschien kom ik wel iemand tegen die beter is dan wat ik heb. Want dan is het wel echt mis."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen