ENT11 nov '13 19:46

Daphne Deckers wint Glamstyle Award

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Acht keer is scheepsrecht voor Daphne Deckers.

ANP Kippa
ANP Kippa

Ze werd maandagavond door de lezeressen van Beau Monde uitgeroepen tot meest stijlvolle glamourvrouw. Ze won daarmee de Glamstyle Award tijdens de veertiende editie van de Beau Monde Awards.

''Na al die jaren genomineerd te zijn, is het fijn een keertje te winnen'', zei Deckers tijdens de uitreiking in het Amstel Hotel. Ze werd in totaal achtmaal genomineerd door het glamourblad. De aanhouder dankte de mensen die zorgen voor haar styling en visagie. ''Want je wordt 's ochtends niet wakker met glamstyle'', zei de blondine eerlijk. Daphne Deckers versloeg Nikkie Plessen en Candy Dulfer die ook kans maakten op de prijs voor stijlvolste glamourvrouw.

Nicolette van Dam heeft maandagavond de Cover Girl Award in de wacht gesleept, de prijs voor de mooiste vrouwelijke BN'er op de cover van de Beau Monde. De overige genomineerden Lieke van Lexmond en Kim Feenstra grepen naast de prijs.

Toilet

Stijlicoon Nicolette verklapte in haar dankwoord dat de bekroonde coverfoto gemaakt was op het toilet. ''Het was zo'n relaxte dag. Glamoureus, maar ook weer niet. Ik moest tijdens de shoot aan een lamp hangen en over een haard hangen. De coverfoto is uiteindelijk gemaakt op de wc. Het was een leuke dag, we hadden het erg naar onze zin.''

Marly van der Velden won de Make Over Award, de prijs voor de best geslaagde metamorfose. Marly, die zich liet transformeren tot Mila Kunis, is momenteel op Ibiza voor een shoot voor het kerstnummer van Playboy.

Yvonne Coldeweijer ging naar huis met de Leco Look Award. Dat is de beloning voor de mooiste beautylook door Leco van Zadelhoff. De overige genomineerden in deze categorie waren Tess Milne en Sharon Doorson.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen