ENT5 jul '13 04:32

New Kids on the Block adviseren Justin Bieber

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Justin Bieber moet van zijn huidige succes genieten en zich niet al te druk maken om de recente negatieve berichtenstroom in de media.

EPA
EPA

Dit advies geven de leden van de voormalige Amerikaanse boyband New Kids on the Block de tienerster in een interview met E! News.

De 19-jarige tienerster kwam de afgelopen maanden meerdere malen in het nieuws door zijn onstuimige gedrag. Zo werd hij onder meer aangeklaagd door een fotograaf die beweert te zijn aangevallen door Bieber en loopt er een aanklacht tegen hem wegens het vermeend bespugen van zijn buurman.

Volgens Jordan Knight van de New Kids on the Block moet Justin alle media-aandacht gewoonweg negeren. “We weten niet hoeveel van deze verhalen worden overdreven”, aldus de nu 43-jarige zanger. “Ik zou tegen Justin willen zeggen: ‘Luister er niet naar. Wees jezelf en geniet van de belangrijke dingen’.”

Zijn bandlid Joey McIntyre denkt dat veel van de kritiek die de jonge superster krijgt, onterecht is. “Terugdenkend aan de tijd toen ik 19 of 20 jaar was, maakte ik ook fouten, maar wie niet? Ik heb medelijden met die jongen. Ik hoop dat hij er doorheen komt en zich realiseert dat er meer is in het leven dan optreden voor volle stadions.”

Bieber is momenteel op tournee en speelt volgende week in Omaha en Chicago.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen