ENT11 dec '13 23:20

Connie sleept Gordon voor de rechter

Auteur: ANP Nieuws

HILVERSUM - Gordon noemde het telefoonnummer van Connie Breukhoven tijdens de benefietavond voor het Ouderenfonds.

Gordon en Connie in 2010.ANP
Gordon en Connie in 2010.ANP

De zangeres laat het er niet bij zitten en schakelt een advocaat in.

Dat vertelt een woedende Breukhoven aan Show Laat. “Ik ga het hier absoluut niet bij laten zitten”, aldus Breukhoven. Gordon noemde in de uitzending woensdagavond tot twee keer toe het telefoonnummer. "Wilt u echt een eenzaam oudje helpen? Bel dan 06 - (…) Maar let op, dit bericht kan wel worden opgenomen.”

Nadat Connie haar optreden voor de benefietavond afzegde, is ze met Gordon verwikkeld in een vete. Gordon schold haar eerder telefonisch de huid vol. Dat gesprek werd opgenomen door Connie en het belandde op internet.

Haatzaaien

Tegen Humberto Tan in RTL Late Night laat Connie weten dat haar telefoon niet meer te gebruiken is nu Gordon haar nummer bekend heeft gemaakt op televisie. "Ik kan mijn kinderen niet bereiken, ook banken en de alarmcentrale niet. Ik had al voor de uitzending aan Gordon laten weten dat ik een advocaat zou laten meekijken naar de uitzending voor het geval hij rare dingen over mij zou zeggen. Want dit is haatzaaien en het gaat veel te ver."

Ze besluit: "Gordon gaat ontzettend te keer tegen me met de meest vreselijke dingen. Ik ben een hardwerkende vrouw. Ik laat mij niet uitschelden. De hele wereld mag weten hoe hij te keer gaat."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen