ENT13 jun '13 15:27

Kanye's vermeende minnares neemt advocaat

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Leyla Ghobadi, de vrouw die beweert een affaire te hebben gehad met Kanye West, heeft een advocaat in de arm genomen.

ANP
ANP

Wat ze precies van plan is met Bret D. Lewis, die eerder onder meer Bob Dylan en Ike Turner vertegenwoordigde, is volgens RadarOnline niet bekend.

De 24-jarige Ghobadi heeft buitenstaanders via haar Facebookpagina gevraagd om haar privacy te respecteren. Eerder ging ze via Twitter nog uitgebreid in op allerlei commentaar, maar inmiddels heeft ze haar account verwijderd. "Hij was agressief in zijn versierpogingen", twitterde het model voordat haar profiel op zwart ging. "Ik geef toe dat ik het ook niet had kunnen doen. Ik ging op in de situatie. Ik heb hem ooit aanbeden."

Ghobadi deed in het tijdschrift Star uit de doeken over de affaire. Ze zou twee keer het bed hebben gedeeld met de rapper, terwijl hij al een relatie met Kim Kardashian had. De tweede keer zou zelfs zijn geweest nadat bekend werd dat Kim zwanger is. "Als ik Kim was, dan zou ik het willen weten", zo verklaarde ze haar gesprek met het roddelblad.

Woordvoerders van zowel Kanye als Kim hebben haar verhaal ontkend.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen