ENT5 nov '13 13:10

Russisch topmodel Natalia Vodianova zwanger

Auteur: ANP Nieuws

PARIJS - Het Russische topmodel Natalia Vodianova is zwanger van Antoine Arnault, topman bij het exclusieve Franse mannenmodemerk Berluti.

EPA
EPA

Arnault maakte het blijde nieuws zelf bekend op zijn facebookpagina.

''Dag allemaal, groot nieuws vandaag'', schreef hij bij zes foto's van het liefdespaar. ''Om de drie prachtige kinderen van Natalia een klein broertje of zusje te schenken is er iets wat we heel graag wilden. En dat gaat nu gebeuren'', schrijft Arnault. Hij meldt dat ze hun eerste kindje van hen samen volgend jaar mei verwachten en dat hij daar erg gespannen onder is. ''Zij was erg moe in de eerste drie maanden, maar nu gaat het goed.''

''Ik hoop dat hij of zij op mama gaat lijken en papa's gevoel van humor krijgt. Alsjeblieft niet omgekeerd'', vervolgt de aanstaande vader, die communciatiedirecteur is bij Louis Vuitton. Antoine Arnault is de zoon van bestuursvoorzitter Bernard Arnault, van LMHV (Louis Vuiton Moët Hennesy), het grootste conglomeraat ter wereld van luxeproducten.

Natalia en de 36-jarige Antoine Arnault zijn sinds 2011 samen. De 31-jarige Natalia had al drie kinderen uit haar vorige huwelijk: Lucas (11), Neva (7) en Viktor (6). Het gezin woont in Parijs.

Gerelateerde artikelen