ENT31 mei '13 15:24

'Wapenstilstand tussen ouders LiLo'

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - De gescheiden ouders van Lindsay Lohan, Dina en Michael, lijken een (tijdelijke) wapenstilstand te hebben gesloten omwille van hun geplaagde dochter.

EPA
EPA

Volgens RadarOnline.com zouden de twee elkaar deze week hebben getroffen om over de toekomst van LiLo te praten.

Dina en Michael Lohan liggen al jaren met elkaar in de clinch, onder meer over hoe ze het beste hun dochter kunnen helpen. Afgelopen woensdag hadden ze echter een etentje in het W Hotel in Hollywood waar ze naar verluidt hadden afgesproken om samen gezinstherapie te volgen bij de kliniek waar Lindsay haar afkickprogramma volgt.

Een insider vertelde de entertainmentsite: “Dina en Michael waren rustig met elkaar in gesprek zonder elkaar in de haren te vliegen. Ze verbleven samen in dezelfde ruimte zonder dat er politie aan te pas hoefde te komen. Ze hebben besloten hun meningsverschillen voorlopig even opzij te zetten ten behoeve van Lindsay’s herstel.”

Lindsay ondergaat momenteel een 90-daagse afkickbehandeling in de Betty Ford-kliniek in Los Angeles. De rechter legde de verplichte rehab op nadat ze had gelogen tegen politieagenten over een auto-ongeluk in juni vorig jaar.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen