ENT8 aug '13 08:43

Teri Hatcher wil weer daten

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Actrice Teri Hatcher is na twee stukgelopen huwelijken en bijna tien jaar als single weer toe aan een nieuwe relatie.

EPA
EPA

De laatste jaren richtte ze zich vooral op haar werk en het opvoeden van haar 15-jarige dochter Emerson Rose. Maar nu is het tijd voor de liefde.

Dat vertelt de 48-jarige ster aan The Mirror. “Ik ben nu niet aan het daten, dat zou ik wel willen maar ik ontmoet maar weinig nieuwe mensen. Voorheen was ik weinig vrij en zaten mijn weekends ook vol. Maar nu is mijn dochter ouder en heb ik er weer de tijd en energie voor.”

Teri is twee keer getrouwd geweest. In 2003 gingen zij en acteur Jon Tenney uit elkaar. Hij is de vader van Emerson Rose. Ondans haar rustige liefdesleven heeft Teri onlangs nog een date gehad, met een Engelsman. Dat was geregeld door Vanessa Williams, Teri’s collega en vriendin uit de tijd van Desperate Housewives. “Het was een gezellig etentje. Verder valt er niks over te zeggen.”

Na het einde van de successerie vorig jaar heeft de actrice zich op iets nieuws gericht. Ze is een eenjarige koksopleiding aan het volgen aan het bekende Cordon Bleu-instituut in Los Angeles.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen