ENT18 nov '13 18:23

'Tweeling Charlie Sheen moet weer verhuizen'

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - De tweeling van Charlie Sheen en Brooke Mueller gaat misschien weer ergens anders wonen, meldt TMZ.

EPA
EPA

Scott, de broer van Mueller en de nieuwe voogd, wilde eigenlijk met Bob en Max naar het huis van zijn zus verhuizen. Charlie dreigt daar nu een stokje voor te steken.

Scott werd onlangs aangewezen als de tijdelijke voogd van de tweeling (beiden vier jaar oud). Daarvoor woonden de ventjes even bij een andere ex van hun vader, Denise Richards. De blondine kon de zorg voor Bob en Max echter niet meer aan omdat ze haar huisdieren en dochters het leven zuur zouden hebben gemaakt. Na overleg met de Amerikaanse Jeugdzorg werd besloten dat Scott de voogdij zou krijgen.

Hij was van plan om met de kinderen te verhuizen naar de woning van Brooke, die in dezelfde afgeschermde buurt als het huis van Charlie staat. Op deze manier wilde Scott ervoor zorgen dat Bob en Max in hun vertrouwde omgeving en op hun eigen school konden blijven. Maar de grappenmaker is zo boos op zijn ex dat hij er alles aan doet om haar te laten verhuizen. Die macht heeft Charlie, want het huis is van hem.

Eerder liet de 48-jarige acteur al aan de entertainmentsite weten van plan te zijn het pand snel te verkopen. De vraagprijs is omgerekend ruim 3,5 miljoen euro. Ingewijden onthullen dat Scott met de tweeling uit wil wijken naar zijn huis in Manhattan Beach, ruim 32 kilometer verderop. Hij heeft zelf een dochter die ongeveer even oud is en zou nu overwegen Bob en Max in te schrijven op de school waar het meisje zit.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen