ENT26 sep '13 04:50

Miley Cyrus krijgt mode-advies van Pharrell

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Pharrell Williams helpt Miley Cyrus niet alleen op het gebied van muziek.

EPA
EPA

De producent geeft haar ook mode-advies. In de nieuwste editie van het blad Fashion, met Miley op de cover, vertelt de zangeres uitgebreid over haar omstreden stijl.

Zo was het Pharrell die haar adviseerde de outfit te kopen die Miley op de rode loper van de MTV VMA-ceremonie droeg. "Hij zag het en zei: 'Dat moet je kopen'", vertelt ze over de strakke broek met het korte shirt van Dolce & Gabbana uit haar geboortejaar 1992. Verder leerde ze haar belangrijkste modeles van Pharrell: "Het gaat er niet om wat je draagt, maar hoe je het draagt. Ik geloof dat het belangrijk is dat ik een stijl beter uitvoer dan anderen. Mode is waar ik me mee onderscheidt."

In het interview vertelt de zangeres verder dat ze trots is op haar optreden tijdens de MTV VMA-show. "Voor wie het niet begrepen heeft, jammer voor je."

Elton John

Ondertussen heeft ook Elton John het optreden verdedigd. "Het was een controversieel optreden waar iedereen over praat, en dat was ook de bedoeling", zei de zanger woensdag in de talkshow van Ellen DeGeneres. "Ze is een fantastische meid", zei hij verder.

Over zijn interview met The Australian, waarin hij onlangs zei zich zorgen te maken over Miley, zei hij tegen Ellen: "Dat waren de Australische media, we weten hoe die zijn."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen