ENT9 jun '13 13:08

PSY wil normale jeugd voor zijn kinderen

Auteur: ANP Nieuws

BERLIJN - PSY geniet sinds zijn doorbraak van wereldwijd succes, maar hij wil niet dat zijn 6-jarige tweeling hier iets mee te maken krijgt.

EPA
EPA

"Ik wil dat ze zonder deze roem en hype opgroeien, ver weg van deze gekke business", zegt de Zuid-Koreaanse muzikant in een interview met Bild.

"Ik wil dat ze normale mensen worden", zegt hij verder over de meisjes. "Mijn succes is prachtig, maar kan ook een nachtmerrie zijn." PSY geeft toe dat de roem niet altijd makkelijk is te combineren met het gezinsleven. "Ik ben altijd op reis, als getrouwde man en liefhebbende vader. Dit is niet altijd eenvoudig."

Ondanks de uitdagingen geniet PSY wel van zijn nieuwe leven als internationale ster. "Ik ben een zeer, zeer gelukkig man, want ik kan met mijn grote passie geld verdienen", zegt hij. Over zijn meest gedenkwaardige moment als superster hoeft de Gangnam Style-rapper niet lang na te denken. "Toen ik werd gevraagd om met Madonna op het podium te zingen en dansen, dacht ik: dit is het perfecte moment om nu onmiddellijk te sterven. In die seconde had ik alles bereikt, waar ik altijd van had gedroomd."

Gerelateerde artikelen