ENT1 aug '13 19:41

Rutger droomt van een eigen kookboek

Auteur: ANP Nieuws

HILVERSUM - Ook na zijn glorieuze overwinning bij Heel Holland Bakt kan Rutger van den Broek het bakken niet laten.

ANP
ANP

Maar het leven van de populaire thuisbakker is wel veranderd. Hij wordt bedolven onder de aanbiedingen, vertelt hij in RTL Boulevard. Zijn droom is om een kookboek te schrijven.

Als Rutger wil, heeft hij iedere dag wel iets te doen. Mensen vragen hem om op vakbeurzen zijn bakkunsten te vertonen, maar ook voor het geven van workshops. Daarnaast is hij gevraagd om iets op de radio te doen. “Verder krijg ik ook hele vreemde verzoeken”, zegt de thuisbakker. “Ik werd gevraagd om iets met moedermelk te maken.”

Naast alle aanbiedingen krijgt Rutger ook aanzoeken en liefdesverklaringen. Dat vindt hij best leuk, maar in zijn leven blijft vriend Erik toch de belangrijkste persoon. Erik vindt al dat gebak in zijn keuken geen probleem. “Het is zijn passie en het is leuk om te zien.” De liefdesverklaringen beschouwt Erik als een compliment.

Rutger wil wel iets met zijn passie voor bakken gaan doen. Hij zou het geweldig vinden om een boek te schrijven. Dat wordt natuurlijk een kookboek. “Ik ben al een beetje aan het bedenken wat voor recepten daar in moeten komen”, verklapt hij.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen