ENT12 jun '13 06:32

Jaap Reesema komt nieuwe single

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Jaap Reesema is terug van weggeweest.

ANP Kippa
ANP Kippa

Na het afronden van zijn rechtenstudie en het opzetten van een biologische pizzeria is het nu tijd voor zijn muziek. "Ik heb besloten weer terug te gaan naar mijn muzikale roots."

Na het winnen van X Factor in 2010 zong Jaap (28) vooral in het Engels, maar dat wordt nu definitief Nederlands. "Vrijdag lanceer ik mijn single Mijn leven op z’n kop. Voor dit zomerse lied is mijn liefde voor Kim een bron van inspiratie geweest", vertelt Jaap in De Telegraaf.

"Het gaat zo ontzettend fijn tussen ons", zegt Jaap over zijn relatie met model Kim Kötter (30). "We wonen sinds eind vorig jaar samen in Amsterdam, en vieren deze zomer op Ibiza dat we alweer een jaar samen zijn. Sinds Kim in mijn leven is, staat het in positieve zin op zijn kop. Daarom is dat ook de titel van mijn liedje."

"Ik besef dat ik mezelf weer een beetje op de kaart moet zetten, omdat ik een tijdje weinig van me heb laten horen." Reesema wil de komende tijd dan ook iedere twee à drie maanden een nieuwe single met clip lanceren. "Want alleen zo kweek ik weer wat bekendheid. Laten we eerlijk zijn: het miljoenenpubliek dat X Factor heeft, heb ik niet meer tot mijn beschikking. Het is zoals het halen van je rijbewijs. Zodra je dat papiertje hebt, begint het pas echt. Dus zal ik er zelf tegenaan moeten."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen