ENT3 dec '13 05:28

'Henry Cavill 's werelds meest sexy man'

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN - Acteur Robert Pattinson heeft zijn titel als ‘s werelds meest sexy man verloren aan zijn Britse collega Henry Cavill.

EPA
EPA

Althans volgens de lezers van het Britse tijdschrift Glamour. De 27-jarige Twilight-ster won de award de afgelopen vier jaar.

De ex-vriend van Kristen Stewart werd dit jaar naar de tweede plaats verwezen achter de 30-jarige Man Of Steel-ster Cavill. De Australische acteur Liam Hemsworth, die onlangs zijn relatie met Miley Cyrus verbrak, moest genoegen nemen met de derde plaats in de onlineverkiezing.

De 19-jarige Justin Bieber is de jongste naam op de lijst en hij steeg van de 49e plaats vorig jaar, naar de tiende plek dit jaar. One Direction-lid Harry Styles staat zesde achter de Britse acteurs Tom Hiddleston (4e) en Benedict Cumberbatch (5e).

Vorige maand werd Maroon 5-zanger Adam Levine nog verkozen als de meest sexy man door het Amerikaanse blad People, terwijl Cumberbatch in oktober dezelfde titel kreeg toebedeeld door de lezers van het Britse Empire Magazine.

Gerelateerde artikelen