ENT4 sep '13 09:32

Miljonair Tatjana Simic is nog getrouwd

Auteur: ANP Nieuws

AMSTERDAM - Na lang ontkennen biechtte Tatjana Simic dinsdag dan eindelijk op wel degelijk een relatie te hebben met de Haagse multimiljonair Lex van Hessen (65).

ANP Kippa
ANP Kippa

En de verklaring van het lange stilzwijgen komt nu ook aan het licht. Van Hessen blijkt een getrouwd man te zijn.

Een vriendin van Hannie van Hessen, de 80-jarige echtgenote van Lex, spreekt er in De Telegraaf schande van. "De relatie dateert al vanaf mei vorig jaar. Hannie is verbijsterd dat hij het zo ver heeft laten komen. Dat haar man alles heeft opgegeven voor deze vrouw wil er bij haar niet in. Zonder Tatjana was het nooit tot een echtscheiding gekomen."

De affaire met Tatjana zou niet de eerste misstap van Van Hessen zijn. "Hannie pikte het altijd als hij weer een affaire had. Ze ging ervan uit dat hun huwelijk zo solide was, dat het wel tegen een stootje kon. Voor haar voelde dat wat zij met Lex had als een eeuwig verbond.”

Maar nu is is volgens de vriendin van Hannie de maat vol. "Er is te veel gebeurd." Voor zowel Lex als Tatjana heeft ze dan ook geen goed woord over. "Tatjana is vijftig en de soep wordt ook voor haar wat dunner. Ik denk dat de meest leuke miljonairs op haar zijn uitgekeken. Ook omdat haar reputatie na al die relaties met miljonairs wat twijfelachtig begint te worden. Maar dat de intelligente zakenman Lex van Hessen, die zijn zaakjes zo goed voor elkaar heeft, er intuint verbaast me."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen