ENT15 jun '13 11:18

Rafael en Sabia willen gaan samenwonen

Auteur: ANP Nieuws

BERLIJN - Rafael van der Vaart en zijn grote liefde Sabia Boulahrouz gaan samenwonen.

ANP
ANP

Dat heeft het verliefde paar laten weten aan het Duitse Bild.

Het dagblad trof het koppel op Mallorca waar de tortelduifjes hun eerste gezamenlijke interview gaven. Bij terugkomst gaan ze op zoek naar een huis in Hamburg, verklapte Rafael. "Daar kan Sabia met haar kinderen Amaya en Daamin en ik met mijn zoon Damián gaan wonen."

De HSV-ster draagt zijn nieuwe vriendin op handen. "Rafa geeft me het gevoel dat ik de mooiste en meest begerenswaardige vrouw ter wereld ben", vertelt Sabia. "Hij noemt me zijn koningin en zo behandelt hij me ook. Dit gevoel heb ik in mijn hele leven nog nooit gehad. Zo stelde ik me echte liefde voor."

Roze wolk

Ook Rafael zit nog steeds op een roze wolk. "We passen gewoon heel goed bij elkaar. Ik kan bij Sabia 100 procent mezelf zijn. Ze is een familiemens." Rafael heeft dan ook geen enkele twijfel over een langdurige relatie. "Met Sabia wil ik oud worden."

De twee sluiten niet uit dat ze samen een kindje krijgen, hoewel Sabia (35) benadrukt dat ze niet zwanger is. "Ik word moe van die geruchten", vertelt ze. "Misschien dat ik de laatste tijd wat veel heb gegeten. Mijn buikje is aanleiding geworden voor speculaties." Maar wat niet is, kan nog komen. "Een klein zusje voor mijn zoon Damián zou leuk zijn", zegt Rafael.

Met Damián gaat het goed, laat de 30-jarige voetballer weten. "Want hij ziet dat mama en papa weer gelukkig zijn." Zowel Rafael als Sabia zeggen goed contact te hebben met Sylvie. "Ze is niet boos op me", zegt Sabia. "We hebben geen problemen met elkaar. Maar het is duidelijk dat onze verhouding niet meer zo is als vroeger."


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen