ENT11 jun '13 12:29

Heidi Klum ruziet met liefje in restaurant

Auteur: ANP Nieuws

NEW YORK - Heidi Klum en haar vriend Martin Kristen zijn zondagavond in een verhitte discussie geraakt in een restaurant.

EPA
EPA

De ruzie tussen de twee geliefden liep zelfs zo hoog op dat het model de eettent in haar eentje verliet, zo meldt New York Post.

"Het stel zat wat te drinken met een vriend, maar kreeg al snel ruzie. Na een uur bekvechten liep Heidi van streek naar buiten en probeerde een taxi aan te houden. Toen dat niet lukte bleef ze buiten het restaurant staan", vertelt een ooggetuige. "Even later kwam Martin naar buiten. Het stel wisselde een paar woorden en uiteindelijk ging Martin alleen naar huis. Heidi nam weer plaats aan de tafel bij de andere man."

Een vriend van Heidi bevestigt dat het koppel ruzie heeft gehad. "Ze had iets teveel gedronken en kreeg onenigheid met Martin. Maar er is niets aan de hand, ieder stel heeft wel eens ruzie." Maandag werden Heidi en Martin weer samen gespot en leek er geen vuiltje meer aan de lucht.

Heidi en haar voormalig bodyguard Martin zijn sinds eind vorig jaar samen. Eerder dat jaar scheidde ze na zeven jaar van zanger Seal.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen