ENT16 jun '13 11:50

Nigella Lawson en partner ruziën op terras

Auteur: ANP Nieuws

LONDEN - Nigella Lawson en haar partner Charles Saatchi hebben flink ruzie gemaakt terwijl ze op het terras van een restaurant zaten te eten.

EPA
EPA

Helaas voor de twee hebben veel mensen hun gekibbel gehoord en tot overmaat van ramp zijn er ook foto's van gemaakt. Op de website van Mirror zijn de plaatjes te zien.

Daarop is duidelijk zichtbaar dat Saatchi de beroemde kok verschillende keren naar de keel grijpt tijdens hun meningsverschil. Ooggetuigen waren behoorlijk geschrokken door wat zij zagen. "Ik weet zeker dat ze bang was", vertelt een van de gasten van het restaurant. "Ze was in tranen en ze depte deze steeds weg met haar servet."

Een andere insider laat ook weten dat Lawson over haar toeren was. "Ze verhief haar stem en werd boos. Maar ze probeerde hem tegelijkertijd te kalmeren." Toch gaven ze elkaar na het heftige gesprek een kus. Mensen die het zagen gebeuren, zijn ervan overtuigd dat dit geen kus uit liefde was. "Hij intimideerde en bedreigde haar. Toch kuste zij hem terug."

Uiteindelijk vertrok Saatchi eerder dan zijn vrouw, met wie hij al 10 jaar getrouwd is, bij het restaurant. Nigella bleef in tranen achter. Vervolgens liep ze toch naar de auto waar hij op haar zat te wachten. Ook dat is op foto vastgelegd.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen