ENT3 jul '13 12:05

Alec Baldwin gaat nooit meer twitteren

Auteur: ANP Nieuws

NEW YORK - Alec Baldwin weet het dit keer zeker: hij gaat nooit meer twitteren.

EPA
EPA

"Nooit meer. Nee", zegt hij beslist tegen Vanity Fair.

De acteur stopte er vorige week voor de derde keer mee nadat zijn vrouw Hilaria ervan werd beschuldigd dat ze tijdens de herdenkingsdienst van James Gandolfini had getwitterd. "Ik heb echt een les geleerd tijdens de dienst. Ik zei tegen mezelf dat het gewoon zonde van mijn tijd is om me daarmee bezig te houden." Hij geeft toe dat het soms wel leuk kan zijn. "Maar dat is het steeds minder. Het is een zwakke plek waar mensen je op kunnen pakken. Ik ben ermee gestopt en ik ga proberen om het niet meer te doen", zegt hij vastberaden.

In het interview vertelt hij ook dat hij over een paar jaar niet meer bekend wil zijn. "Het is mijn droom dat als mijn nog niet geboren dochter over acht jaar thuiskomt en vraagt of het klopt dat ik ooit op televisie kwam. Dat ze dus niet weet dat ik een publiek persoon was. Dat zou hemels zijn."

Baldwin stopte twee keer eerder met Twitter. In december 2011 verwijderde hij zijn account ook kort na een serie woedende tweets. Deze waren gericht op luchtvaartmaatschappij American Airlines die hem naar eigen zeggen vanwege het spelen met zijn telefoon uit een vliegtuig verwijderd had. In juli 2012 stopte hij opnieuw met Twitter, twee dagen na zijn bruiloft met Hilaria.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen