ENT9 jun '13 09:28

DiCaprio wil feesten met Robert Pattinson

Auteur: ANP Nieuws

MIAMI - Leonardo DiCaprio vindt het maar niets dat Robert Pattinson bij de pakken neerzit sinds zijn breuk met Kristen Stewart vorige maand.

EPA
EPA

Hij heeft zijn jongere collega daarom uitgenodigd om de zomer in Miami door te brengen en lekker samen te feesten.

"Hij is vastbesloten om Rob te koppelen aan een van de modellen in zijn adressenboekje", vertelt een insider aan The Sun. "Rob dwaalt maar wat door LA de laatste tijd. Leo heeft hem opgebeld en gezegd dat 'ie zich moet scheren en leuk aankleden, en een huis vlak bij hem in Miami moet huren voor de zomer. Hij vindt dat Rob te jong is om zich te binden en dat hij zijn wilde kant weleens mag verkennen."

Of Robert zin heeft in een feestzomer met Leo en zijn modellen, is nog maar de vraag. "Rob heeft meestal lange relaties en rommelt niet aan met vriendinnetjes", weet de bron. "Maar Leo heeft wel gelijk: Robert voelt zich ellendig in LA, waar hij zoveel herinneringen aan Kristen heeft en gezamenlijke vrienden."

De twee sterren uit de Twilight-films gingen in mei uit elkaar. Sms'jes van Kristens ex Rupert Sanders, met wie zij vorige zomer een affaire had, zouden de druppel zijn geweest.

Gerelateerde artikelen