ENT2 dec '13 06:41

Roy Donders ziet droom uitkomen

Auteur: ANP Nieuws

TILBURG - Roy Donders heeft zichzelf dit weekeinde op de modekaart gezet.

ANP Kippa
ANP Kippa

De 22-jarige Stylist van het Zuiden presenteerde zijn eigen huispakkenlijn. "Het hele weekeinde is als een roes aan me voorbij gegaan."

"Mijn moeder, mijn oma en mijn zus moesten huilen toen ze mijn droom - de lancering van mijn eigen huispakkenlijn - zagen uitkomen", vertelt Donders aan De Telegraaf. "En zelfs mijn opa en mijn vader, die ik eigenlijk anders nooit in tranen zie, hielden het niet droog. Een bijzonder moment."

Donders genoot van de dag, maar het was wel behoorlijk chaotisch. "De dag van de grote onthulling van mijn lijn zou ik van alle modellen eigenlijk zelf al het haar en make-up doen. We waren allemaal al om twaalf uur verzameld, maar om half vijf ’s middags had ik nog geen poederkwast aangeraakt. Het was allemaal zo chaotisch en druk. Niet te doen gewoon.'

Het succes werd naderhand met een drankje gevierd. "Het was gewéldig! Om half zes in de ochtend kwam ik thuis om twee uurtjes later weer naast mijn bed te staan. Dat valt natuurlijk even tegen, want we hadden een lekkere borrel gedronken. Maar aan de andere kant barst ik van de energie. Ik heb helemaal kramp in mijn kaakspieren, want ik loop de hele dag met een lach op mijn gezicht. Die is er voorlopig niet af te krijgen."

Gerelateerde artikelen