ENT26 sep '13 11:50

Lamar Odom druk met crack en vrouwen

Auteur: ANP Nieuws

LOS ANGELES - Het leven van Lamar Odom draait momenteel rond het gebruiken van crack en feestvieren met twee jonge vrouwen.

EPA
EPA

Met een van de twee is hij intiem geweest, zo schrijft TMZ donderdag op basis van bronnen rondom de basketballer.

Volgens de bronnen heeft Lamar een chauffeur die constant op en neer rijdt tussen Los Angeles en Lamars huurwoning met maar één doel: drugs scoren, waaronder crack. Lamar zou zo paranoïde zijn, dat zijn chauffeur alleen kleine hoeveelheden mag kopen om niet teveel aandacht te trekken. En dat heeft dus vele ritjes tot gevolg.

Lamar verlaat zijn woning bijna nooit. Hij gebruikt crack en feest er op los met de beide dames, die in de twintig zijn. Lamar zou heel bang zijn om gepakt te worden. Hij denkt dat mensen hem in de gaten houden, dus hij gebruikt een speciale app die zijn berichtjes meteen wist zodra ze zijn gelezen. De app geeft ook een melding als er een screenshot wordt gemaakt van het bericht.

Betrapt

Lamar zou in de afgelopen twee maanden in drie verschillende woningen zijn verbleven, deels omdat hij zo denkt dat er minder kans is betrapt te worden.

Volgens bronnen is Lamar niet bang dat echtgenote Kloé Kardashan hem verlaat. De basketballer van de Los Angeles Cippers weet dat zij van hem houdt en dat ze gedurende de hele drugsproblematiek achter hem is blijven staan.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen