ENT5 aug '13 11:22

Irene Moors in Loenatik, Te Gek!

Auteur: ANP Nieuws

HILVERSUM - Irene Moors, Edo Brunner, Anneke Blok en Eva van der Gucht spelen een bijrol in de film Loenatik, Te Gek! Dat heeft A-Film maandag bekendgemaakt.En dit zijn niet de enige namen die zijn onthuld.

ANP Kippa
ANP Kippa

En dit zijn niet de enige namen die zijn onthuld. Ook Sanne Langelaar, Rogier Philipoom, Rutger Vlaming en Mark Riertman zullen in de nieuwe productie te zien zijn. Verder is bijna de hele originele cast van de film uit 2002 te zien in de productie. Zo keren Dick van den Toorn, John Buijsman, Jacqueline Blom, Karen van Holst Pellekaan en Martin van Waardenberg terug in de film.

In Loenatik, te gek! zijn de patiënten Bep Brul, de Majoor, Fats, mevrouw De Haas en dr. Doolittle noodgedwongen teruggekeerd in de maatschappij, omdat de kliniek Zonnedael is opgeheven. Als het vijftal hoort dat hun oude zuster Ten Hoeven is ontvoerd, beginnen ze onder leiding van de Majoor aan een zoekactie.

De serie Loenatik was tussen 1995 en 2002 drie seizoenen lang te zien bij de VPRO. Daarna volgde een speelfilm. De opnames voor Loenatik, Te Gek! zijn afgelopen week afgerond. De film draait vanaf april 2014 in de bioscoop.


Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen